En blogg om mine drømmer for familien og vårt hjem. Om drømmer som fortsatt er drømmer, og om drømmer som blir til virkelighet ♥

fredag 25. januar 2013

Spisestuen vår


Kjøkkenet vårt er relativt stort, vi har godt med skapplass og i tillegg god plass til spisestue. Med stor familie har vi valgt ett langt bord, spesialtbestilt etter våre mål og ønsker. Det er 3 meter langt, og helt perfekt når vi stadig vekk har ekstra gjester på middag. Hos oss er dørene stort sett åpne for de som måtte ha lyst til å komme, så det er ikke sjeldent at vi er fler enn oss 6 rundt middagsbordet.


Stolene er kjøpt fra en antikk-butikk, og de skal med tiden få stolputer på seg. I tillegg skal det komme opp liftgardiner i vinduene i stedet for persienner, jeg må bare få sydd inn ett par av dem først. Slagbenken er jeg veldig glad i. Ei venninne av mamma driver antikk-butikk, og den er kjøpt av henne. Den har mange merker og hakk i seg som vitner om mange år i bruk både her og der.


På sikt ønsker jeg meg veldig hvite vegger, men det står litt lengre ned på dette-ønsker-vi-å-gjøre-her-hjemme-listen, så det får komme siden, alt til sin tid.


Nå er det natta her i huset, jeg har akkurat kommet hjem etter middag med jentene i barselgruppa. Herlig gjeng med skjønne damer. God natt ♥

1 kommentar:

  1. Så koselig :)
    Fint med møbler med litt historie,liv og sjarm :)

    Klem

    SvarSlett